fbpx

Kuopion Ajo-Opisto

Laadukkain

Hinta-laatusuhteeltaan paras autokoulu. Meillä et maksa turhasta, vertaa vaikka!

Edistyksellisin

Uusin teknologia ja tehokkaimmat opetusmetodit, kaikille teille!

Maksutavat

Kurssimaksu Klarnalla? Halutessasi voit pilkkoa laskun pieniin kuukausieriin.

Aloita tänään

Vaikuta autokoulun kestoon omalla aktiivisuudella. Ilmoittaudu mukaan nyt ja suorita teoriaopinnot verkossa.

Monipuolinen

Kurssivaihtoehtoja tarjolla nyt jokaiselle sopivaan hintaan. Valitse itsellesi sopivin opetusmäärä räätälöidyistä kurssipaketeistamme. Esimerkiksi henkilöautokurssit (B) alkaen 899€ ja mopokurssit (AM120) 199€.

Ajokortti helposti ja nopeasti

Meillä suoritat teoriaopinnot kätevästi verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii, aktiivisuudestasi riippuen jopa yhdessä päivässä! Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse vain sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään!

Kaksipyöräiset

Moottoripyöräkortti Kuopiossa alkaen 499€! Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Ajokortti opetusluvalla

Tarjoamme kursseja myös opetuslupaoppilaille! EAS & RTK - koulutus verkkoteorioin kätevästi valmiiksi paketoituna. Tutustu kurssin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan.

Raskaan kaluston korotuskurssit

Meillä voit korottaa ajokorttisi C1-. C-. C1E-. tai CE-luokkaan. Suorita teoriaopinnot virtuaalisesti paikasta riippumatta. Valitse sopivin aloituspäivä ja ilmoittaudu mukaa nyt.

Henkilöautokortti 17-vuotiaana

Ikäpoikkeusluvalla ajokortti on mahdollista suorittaa jo 17-vuotiaana. Katso täyttyvätkö poikkeusluvan ehdot kohdallasi ja ilmoittaudu mukaan!

Usein kysyttyä

Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin. Voit myös aina olla yhtydessä asiakaspalveluumme sinua askarruttavissa autokouluasioissa.

Back to Top